Skip to content
Tuk Tuk Grand Cafe Wald
Menu

Tuk Tuk Grand Cafe Wald


Tijdens een Avontuurlijke rit tukken door Nationaal Park Lauwersmeer en of een route naar grand café Wald voor een heerlijke high tea, lunch of gewoon een bakje koffie. Hoeveel mooier kan het leven nog worden?! Ook superleuk voor een vrijgezellenfeest of personeel uitje.

Hoe werkt het precies?
U reserveert het volledige arrangement bij TukTuk Lauwersoog, wij regelen de onderlinge afstemming voor u. U bent op de afgesproken tijd bij TukTuk Lauwersoog, krijgt daar instructie voor het rijden in de TukTuk en gaat op uw gemakje TukTukken naar Kollum. Voor de vroege vogels: Grand café Wald is geopend vanaf 10:00 uur.

Aangekomen in Kollum kunt u de Tuk Tuks Makkelijk parkeren op het Maartensplein en te voet verder te gaan richting cafe Wald. Dit gaat niet om een lange wandeling, de straat uit en u bent er. Maar toch fijn om even de benen te strekken. Na afloop stapt u weer in de TukTuk voor de terugreis naar Lauwersoog.

Vertrekken met een tuk tuk kan tussen 10.00 en 14.00 uur. U bent natuurlijk vrij om eerder terug te komen, binnen de gehuurde tijd, alleen de prijs blijft gelijk.

Wees welkom in Wald
“Grand Café WALD ligt in het hart van Kollum, een dorp met kleinstedelijk karakter in Noordoost-Friesland. Grand Café WALD is eigentijds, toegankelijk en biedt culinaire verrassingen waarbij de eigen omgeving een grote rol speelt.

Onze gasten zijn welkom voor lunch, een uitgebreid diner, een snelle hap, een borrel, een zakelijke bijeenkomst en meer. We stellen ons ten doel een huiskamergevoel uit te stralen waar men zich welkom voelt door een nuchtere, open en gastvrije sfeer.

Het Grand Café is gevestigd in het oude gemeentehuis ‘Huize Sytzama’. Huize Sytzama is in 1805 gebouwd voor raadsheer Willem van Sytzama en werd in 1895 door de gemeente gekocht als gemeentehuis.

Graag tot snel!
Willem en Wierd”

Voor verder informatie neem een kijkje op de website www.grandcafewald.nl