Skip to content

Een theetje met TukTuktea

Theetje… avontuurlijk tukken door Nationaal Park Lauwersmeer en route naar De Theefabriek voor een heerlijke Tea of Brunch, hoeveel mooier kan het leven nog worden?! Ook superleuk voor een avontuurlijk vrijgezellenfeest trouwens! Wij vinden het in ieder geval zo leuk dat u bij het boeken van de TukTukTea 10% korting krijgt op de normale Tea-prijzen bij De Theefabriek.

Hoe werkt het precies?

U kiest een dagdeel, de ochtend (voor de vroege vogels) of de middag (voor de uitslapers). Voor de middag kiest u nog een tea-arrangement erbij, een Cream Tea, Afternoon Tea of Choco Prinsessen Tea. De ochtend is altijd in combinatie met een Brunch.

U reserveert het volledige arrangement bij De Theefabriek of TukTuk Lauwersoog, wij regelen de onderlinge afstemming voor u.

U bent op de afgesproken tijd bij TukTuk Lauwersoog, krijgt daar instructie voor het rijden in de TukTuk en gaat op uw gemakje TukTukken naar Houwerzijl. Voor de vroege vogels: De Theefabriek is geopend vanaf 10:00 uur, dus draai het gas niet vol open! En voor de uitslapers: we sluiten om 17:00 uur, dus let even op de hieronder vermelde gemiddelde tijdsduur van een tea-arrangement en kom niet te laat!

Aangekomen bij De Theefabriek parkeert u de TukTuk(ken) op ons parkeerterrein en wordt u in onze sfeervolle theeschenkerij verwelkomd voor een heerlijke Tea of Brunch in onze sfeervolle theeschenkerij. Vergeet niet ook nog even de geurige theewinkel te bezoeken. En wellicht wilt u nog op ontdekkingsreis door de boeiende wereld van de thee in ons theemuseum.

Na afloop stapt u weer in de TukTuk voor de terugreis naar Lauwersoog, al dan niet via een gezellige Ommelandse route (Gronings voor lekker rustig op je gemakkie omrijden).

Kosten Tuk Tuk

   
Huur van 9.00 uur tot 13.00 uur € 110,=
Huur 5 uren lang € 130,=
Huur van 9.00 uur tot 18.00 uur € 150,=


Klik hier voor Teas en Theetoafels
Klik hier voor Lunches

Meer informatie over De Theefabriek op www.theefabriek.nl.

TukTukTea-huwelijksaanzoek

En natuurlijk kan het altijd nog doller: een TukTuk met een uiterst discrete privé-chauffeur in vol ornaat, een superromantische Torenhoge Tea in De Torenkamer (ideale locatie voor een huwelijksaanzoek!), een reisje vol vlinders in de buik door het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer en het Groninger Land en wellicht nog een klein verrassinkje hier en daar. Kost een poepie: €245,-, maar dan heb je ook wat, wellicht een partner voor je hele leven!

Reserveer nu: