Skip to content
TukTuk Theefabriek
Menu

TukTuk Theefabriek

 
Theetje… avontuurlijk tukken door Nationaal Park Lauwersmeer en route naar De Theefabriek voor een heerlijke Tea of Brunch, hoeveel mooier kan het leven nog worden?! Ook superleuk voor een avontuurlijk vrijgezellenfeest trouwens! 

Hoe werkt het precies?

U reserveert het volledige arrangement bij De Theefabriek of TukTuk Lauwersoog, wij regelen de onderlinge afstemming voor u.

U bent op de afgesproken tijd bij TukTuk Lauwersoog, krijgt daar instructie voor het rijden in de TukTuk en gaat op uw gemakje TukTukken naar Houwerzijl. Voor de vroege vogels: De Theefabriek is geopend vanaf 10:00 uur, dus draai het gas niet vol open! En voor de uitslapers: we sluiten om 17:00 uur, dus let even op de hieronder vermelde gemiddelde tijdsduur van een tea-arrangement en kom niet te laat!

Aangekomen bij De Theefabriek parkeert u de TukTuk(ken) op ons parkeerterrein en wordt u in onze sfeervolle theeschenkerij verwelkomd voor een heerlijke Tea of Brunch in onze sfeervolle theeschenkerij. Vergeet niet ook nog even de geurige theewinkel te bezoeken. En wellicht wilt u nog op ontdekkingsreis door de boeiende wereld van de thee in ons theemuseum.

Na afloop stapt u weer in de TukTuk voor de terugreis naar Lauwersoog, al dan niet via een gezellige Ommelandse route (Gronings voor lekker rustig op je gemakkie omrijden)

Meer informatie over De Theefabriek op www.theefabriek.nl.